اطلاعیه بازه ثبت ۶ نمره ارزیابی سهم مدرس دروس “آزمون متمرکز”

به اطلاع کلیه مدرسانی که در نیمسال جاری درس آزمون متمرکز دارند میرساند؛

بازه ثبت ۶ نمره توسط مدرس در سامانه هم آوا از تاریخ ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰ لغایت ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ میباشد.
خواهشمند است در بازه تعیین شده اقدام به ثبت نمره سهم مدرس در سامانه هم آوا نمایید.

بازه تعیین شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد، لذا خواهشمند است در بازه تعیین شده اقدام به ثبت ۶ نمره سهم مدرس در سامانه هم آوا (edu.uast.ac.ir) نمایید.

بازه تجدید نظر به نمره متعاقباً اعلام میگردد.

لازم به توضیح است آزمون این دروس به صورت متمرکز توسط ستاد دانشگاه جامع علمی کاربردی در بازه ۲ بهمن لغایت ۸ بهمن به صورت غیر حضوری و مجازی و صرفاً از منبع اعلام شده برگزار و ۶ نمره سهم ارزیابی مدرس در طول ترم از دانشجو و ۱۴ نمره آزمون تستی (۲۸ سوال تستی) خواهد بود.

بدیهی است ثبت ۶ نمره سهم مدرس صرفاً در بازه تعیین شده ممکن میباشد و پس از زمان تعیین شده تحت هیچ عنوان امکان ثبت نمره برای مدرس و مرکز وجود ندارد.
لذا خواهشمند است در بازه تعیین شده و با رعایت حال دانشجویان نمرات سهم مدرس این دسته از دروس را ثبت نمایید. همچنین از ثبت نمره ۰(صفر)، ۰.۲۵ و نمرات از این دست جداً خودداری نمایید.
درصورت عدم ثبت سهم مدرس (عدم ثبت هیچ نمره ای) آزمون برای دانشجو از ۲۰ محاسبه خواهد