نکات بسیار مهم و فوری در مورد شرکت در آزمون های مجازی نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰

قابل توجه کلیه دانشجویان و اساتید :
– تمامی امتحانات نیم سال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰ (به غیر از امتحانات متمرکز )فقط و فقط در سامانه یادگیری مجازی و امتحانات ریلاین برگزار خواهد .

• با توجه به مشکلات قطعی مکرر و فشار بسیار زیاد بر روی سرور ها در طول زمان برگزاری کلاس های آنلاین سرور های امتحانات به چند سرور منتقل شده تا از ایجاد مشکل مجدد جلوگیری به عمل آمده و امتحانات به بهترین نحو برگزار گردند .

مستقیما وارد سامانه امتحانات شوید .

• لازم به تذکر مجدد است چنانچه در سامانه یادگیری، رمز عبور خود را تابحال تغییر نداده اید نام کاربری شما همانند گذشته به شرح زیر می باشد :

نام کاربری : کد دانشجویی

رمز عبور : کدملی بدون صفر های اولیه +aA

لازم به ذکر است رمز عبور شما کد ملی بدون صفر های اولیه  (چنانچه کدملی شما فاقد صفر های اولیه می باشد کد ملی به صورت کامل در نظر گرفته شود ) و در انتها حرف a یکبار به صورت کوچک و یکبار بزرگ در انتهای کدملی و بدون فاصله قرار داده شود .

• برای شرکت در آزمون ها  لازم است حتما با کامپیوتر در امتحانات شرکت کنید .( دقت فرمایید شرکت در آزمون ها به وسیله موبایل ، تبلت و یا هر دستگاه هوشمند همراه دیگری ممکن است باعث درج نشدن برخی از پاسخ های شما در سامانه گردد، فلذا مسئولیت مشکلات بعدی به عهده دانشجو می باشد . )

• پاسخ هر صورت باید حتما به صورت تایپی در سامانه درج گردد اما چنانچه به هر دلیلی ( از جمله سرعت کم تایپ کردن و عدم توانایی ) امکان تایپ پاسخ ها در سامانه را ندارید می توانید با دانلود سر برگ دانشگاه از لینک زیر :

اینجا کلیک کنید
    و چاپ آن ، پاسخ ها را به صورت دستنویس در سربرگ نوشته و سپس عکس و یا اسکن پاسخنامه را با کیفیت مناسب و خوانا در سامانه بارگزاری نمایید . ( لازم به ذکر است مسئولیت ناخوانا بودن و بیکیفیت بودن فایل ارسالی به عهده دانشجو می باشد .)

• کلیه آزمون ها به صورتی در سامانه تعریف شده اند که هر دانشجو تنها تا ۱۵ دقیقه بعد از زمان شروع آزمون می تواند اقدام به ورود به آزمون و شرکت در آن را داشته باشد . بدیهی است پس از  گذشت ۱۵ دقیقه از زمان شروع آزمون اجازه ورود دانشجو به آزمون داده نخواهد شد و برای دانشجو غیبت رد خواهد شد !

با آرزوی موفقیت کلیه دانشجویان عزیز در آزمون ها