اطلاعیه شماره 2 دانشگاه در مورد برگزاری امتحانات نیمسال دوم ٩٨-٩٩ به صورت مجازی(فوری)

با سلام و احترام

به اطلاع می رساند ؛ آزمون پایان ترم نیم سال دوم ۹۹-۹۸ از روز شنبه مورخ ۹۹/۴/۲۸ شروع خواهد شد .

کارت ورود به جلسه ازمون در سامانه هم آوا بارگزاری شده و در صورت عدم بدهی از روز چهارشنبه ۹۹/۴/۲۵ قابل دریافت خواهد بود .

کلیه دانشجویان و اساتید برای ورود به سامانه امتحانات می توانند از طریق مراجعه به سایت اصلی دانشگاه و انتخاب گزینه سامانه امتحانات واحد 47 در بالای صفحه و یا وارد کردن مستقیم آدرس
exam.uast47.ac.ir
در آدرس بار مرورگر ، اقدام فرمایند .

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان می بایست از طریق گزینه های زیر ، فایل و ویدئوی های آموزشی لازم برای برگزاری امتحانات را دانلود و بررسی نمایند تا برای برگزاری آزمون  مشکلی به وجود نیاید .

همچنین کلیه دانشجویان می بایست برای ارسال پاسخ هر سوال یا از کادر اختصاص شده برای پاسخ سوال در سامانه استفاده کنند و یا پس از دانلود سر برگ پاسخنامه از طریق گزینه زیر و پرینت آن ،پاسخ ها را در سربرگ پاسخنامه نوشته و سپس عکس با کیفیت و یا اسکن آن را ارسال نمایند .

راهنمای دانشجویان