اطلاعیه بسیار مهم آموزش در خصوص امتحانات هماهنگ

در راستای برگزاری آزمون‌های متمرکز کارت ورود به جلسه  دارای شماره صندلی از روز پنج شنبه مورخ 98/11/03 در سامانه هم آوا فعال می باشد.لذا مقتضی دانشجویان داراي آزمون هماهنگ نسبت  به دریافت آن از سامانه هم آوا اقدام نمایند.

نکاتی مهم برای آزمون های متمرکز:

1. حضور به موقع (15 دقیقه قبل از امتحان) در مرکز – از ورود دانشجویان بعد از آغاز جلسه ممانعت به عمل خواهد آمد.
2. همراه داشتن کارت ورود به جلسه شماره دار برای آزمون های متمرکز
3. همراه داشتن مداد، تراش، پاک کن (آزمون به صورت تستی بوده و استفاده از خودکار باعث عدم تصحیح پاسخنامه خواهد شد.)
4. پاسخگویی به سوالات با توجه به نوع دفترچه سوال (سوالات به صورت A و B بوده و پاسخنامه ها نیز به همین ترتیب در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.)
5. مخدودش شدن پاسخنامه ها توسط دانشجو به هرشکلی باعث عدم تصحیح آن خواهد شد. همچنین لازم است دقت نمائید هیچ گونه پاسخنامه اضافی در اختیار دانشجویان قرار نمی گیرد.
6. عدم همراه داشتن هرگونه کتاب، جزوه، گوشی موبایل و … (همراه داشتن هریک از این موارد به منزله تقلب بوده و با دانشجو برخودار قاطع و قانونی خواهد شد.)
7. با توجه به تعداد سوالات و مدت زمان تعیین شده برای هر آژمون دانشجو لازم است در وقت مشخص شده پاسخنامه را تکمیل نماید. به هیچ وجه زمان اضافه ای در اختیار هیچ یک از دانشجویان قرار نخواهد گرفت.
8. نظر به اینکه آزمون ها به صورت متمرکز کشوری برگزار می گردد و پاسخنامه ها توسط سیستم تصحیح خواهد شد، امکان اعتراض به نمرات وجود ندارد.