راه اندازی مرکز مشاوره دانشگاه علمی کاربردی واحد ۴۷ فرهنگ و هنر تهران

هدف ازمشاوره تامین بهداشت روانی و فراهم سازی مقدمات رشد و تکامل شناختی،عاطفی ورفتاری مراجعین می باشد. هر جامعه ای در دوران گذر خویش از عصری به عصر دیگر دچار مشکلات و نابسامانیهایی می شود که این مشکلات ونابسامانیهامستقیماً روی روان افرادآن جامعه اثرات منفی می گذارد.برای اینکه این چرخه همچنان ادامه نیابد، جامعه نیاز به روانشناسان، مشاوران و مددکاران اجتماعی آگاه و فرهیخته داردتابه یاری افرادوجامعه برخیزند. این متخصصان در مراکز مشاوره با پایبندی به اصل راز داری به مراجعین کمک می کنند تا خود بتوانند به بهترین راه حل دست یابند.در اداره مشاوره و راهنمایی دانشجویی نیز روانشناسان بالینی وعمومی،مشاورین خانواده حقوقی،مذهبی، مددکاراجتماعی، آماده دیدار و یاری شماجهت حل مشکلات وایجاد بسترهای مناسب برای رشد فردی و اجتماعی می باشند.

تامین بهداشت روانی محیط های دانشجوئی به منظور رشد ، تحول و تکامل شناختی ، عاطفی و رفتاری دانشجویان جهت رسیدن به استاندارهای مورد نظر بهداشت روانی با تاکید بر پیشگیری سطح اول و تعدیل نارسائی ها ، ناهنجاریها و اختلالات احتمالی با ایجاد انگیزه برای تلاش و شکوفائی استعدادهای فردی از مهم ترین اهداف این اداره می باشد.

با توجه به ابعاد روحی و معنوی انسان و نیازهای روانی، عاطفی، اجتماعی و اقتصادی دانشجویان و همکاران بستری برای توانمند سازی به منظور پیشگیری از ایجاد رفتارهای آسیب زننده به بهداشت و سلامت و ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان گسترده است تا توان ایجاد روابط بین فردی مؤثر ، انجام تصمیم در صحیح ، حل تعارض ها و کشمکشها بدون توسل به اعمالی که به دیگران و خود صدمه می زند . داشته باشید .

در واقع هدف اصلی اداره مشاوره و راهنمایی دانشجویی فضاسازی مناسب درمحیط های دانشجویی از لحاظ بهداشت روانی و جلوگیری از اتلاف نیروهای قابل بهره گیری با ایجاد انگیزه و شکوفائی استعدادها برای پرورش دانشجویان خلاق و کارآمد جهت کمک به تامین نیروی انسانی متخصص و سالم جامعه .

دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد ۴۷ فرهنگ و هنر تهران در همین راستا مرکز مشاوره دانشجویی را برای دانشجویان به صورت رایگان اختصاص داده است .
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه بفرمایید .