مراسم تجلیل از برگزیدگان نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران ستادی، مدیران مراکز نوآوری همچون جناب آقای دکتر فرزانه رییس محترم مرکز نوآوری معماری شهری و صنایع وابسته تهران و مراکز رشد و کارشناسان پژوهشی واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۴ اردیبهشت سال ۹۸ سالن ۹ دی سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم آقایان دکترحدیدی مدیر مراکز رشد واحدهای فناوری و شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان در خصوص نحوه پذیرش طرح ها، ایده ها و نوآوران در مراکز نوآوری، دکتر فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در مورد برگزاری رویداد شتاب در مراکز نوآوری و دکتر الیاسی رئیس اداره ثبت اختراعات و مالکیت فکری در خصوص چگونگی ثبت اختراع و پتنت سخنرانی کردند.

در ادامه دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر ماموریت گرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف مهارت آموزی و آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور گفت: در سال رونق تولید در هر مرکز علمی کاربردی ضمن توسعه شبکه نوآوری در مراکز آموزشی، یک مرکز کسب و کار نوپا (استارت آپ) ایجاد خواهد شد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار دانشگاه جامع علمی کاربردی تجلیل شد.