برگزاری پویش چرخ و زمین

دانشگاه علمی کاربردی واحد ۴۷ تهران با همکاری شهرداری منطقه ۲۲ تهران و گروه ارتباطات صلح انجمن ایرانی ارتباطات و مطالعات فرهنگی و مراکز دانشگاهی تهران ، اداره سلامت به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت ماه ۹۸) اولین پویش دوچرخه سواری دانشجویی در تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس برگزاری شد.
«این برنامه به عنوان اولین پویش دوچرخه سواری دانشجویی در تهران با عنوان چرخ و زمین به همراه برپایی نمایشگاه عکس در راستای تحقق منویات شهردار تهران مبنی بر استفاده حداکثری از دوچرخه و با هدف ترویج گفتمان صلح ، آرامش و زندگی با همکاری ومشارکت اداره سلامت شهرداری منطقه ۲۲ ،دانشگاه تهران و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات به مناسبت هفته سلامت با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان و اعضای کانون جوانان برگزار شد.»