برگزاری نمایشگاه عکس سایکل توریسم ( چرخ و زمین)

دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 47 فرهنگ و هنر تهران با همکاری گروه ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات ، نمایشگاه عکس سایکل توریسم را در هفته پژوهش برگزار نمود .

اگر به دوچرخه‌سوارانی که در شهر درحال حرکت‌اند دقت کنیم خواهیم دید که بسیاری از دوچرخه‌ها مناسب دوچرخه‌سواری در شهر نیستند. بسیاری از ما تفاوت دوچرخه شهری با سایر دوچرخه‌ها نمی‌دانیم و در مورد انواع دوچرخه‌ها اطلاعات کافی نداریم.

دوچرخه‌های شهری
همان‌طور که از اسم آن مشخص است، این نوع دوچرخه برای تردد در شهر طراحی شده و بر روی بدنه آن فضای کافی برای نصب هرگونه لوازم (ترک و سبد جلو و گل گیر و جک و…) تعبیه شده است، این نوع دوچرخه تقریباً هنوز شکل کلاسیک خود را حفظ کرده است و نسبت به کارخانه سازنده، مردانه و زنانه بودن و … شکل آن هم کمی تغییر می‌کند، ولی شکل و فرم بدنه دوچرخه از سبک‌های دیگر کاملاً متمایز است. از مشخصه‌های مهم دیگر آن می‌توان به لاستیک‌های باریک آن اشاره کرد با نمایشگاه سایکل توریسم همراه باشید…….