برگزاری هفته دفاع مقدس توسط دانشجویان امور فرهنگی واحد 47

در این نمایشگاه آقای دکتر نصیر زاده فرمانده مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت علوم در دانشگاه ها و مراکز عالی کشور، آقای دکتر جعفری فرمانده بسیج دانشگاه جامع علمی کاربردی، سرهنگ مفید معاون بازرسی مرکز مقاومت بسیج دانشگاه ها و حاج علی مختاری جانباز آسیب دیده از ناحیه دو چشم، شرکت داشتند که مورد استقبال آقای دکتر شاهین فرزانه ریاست مرکز ، خانم نادردل معاون آموزشی، خانم مهندس احمدی فرد معاون پژوهش و خانم دکتر افشارdنادری مدیر گروه رشته مدیریت فرهنگی قرار گرفتند.
این نمایشگاه در ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ در واحد ۴۷ با پخش سرود جمهوری اسلامی و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط دانشجوی جبهه رفته آقای محسن شیخ الطایفه آغاز گردید. سپس مجری برنامه  آقای مهرداد نوری ابیاتی از اشعار دفاع مقدس خواندند ، و مجلس با سخنرانی اقای دکتر فرزانه، دکتر نصیر زاده، حاج علی مختاری ادامه یافت در پایان مداحی توسط آقای مصطفی هوشیار از دیگر دانشجویان واحد 47 صورت گرفت و پس از پذیرایی، مراسم در ساعت ۱۸ به پایان رسید.
این فعالیت فرهنگی با هدف ترویج کار تیمی و آشنایی با رویدادهای مهم تاریخی کشور و همچنین گرامیداشت دفاع مقدس صورت گرفته است.

گالری تصاویر مراسم دفاع مقدس :