برگزاری جشنواره اقوام توسط دانشجویان امور فرهنگی واحد ۴۷

اولین جشنواره فرهنگی هنری، با هدف معرفی آداب و رسوم اقوام و هنرهای اصیل ایران که در دستان تک تک این مرز و بوم قرار دارد، با نمایش صنایع دستی، آثار هنری، جشنواره غذا و نمایشگاه لباس به نمایش در آمد.

هدف از برگزاری نمایشگاه در واقع طرحی در خصوص کارورزی بود؛ ولیکن بهانه ای برای دانشجویان مدیریت فرهنگی در معرفی یک کار و فعالیت فرهنگی است که برای اولین بار در  واحد ۴۷ در رشته امور فرهنگی، رخ داده است. این جشنواره با همت، دانش و تلاش کاورزان فرهنگی اجرا گردید .طرح این برنامه با گرد هم آمدن حدود ۶۰ دانشجو تهیه و از صفر تا صد کار و نمایشگاه را خود دانشجویان زیر نظر استاد کارورزی خانم دکتر افسر افشاری نادری به اجرا درآورده شد و این بهانه ای برای نشان دادن شخصیت علمی و کاربردی دانشجویان  و کار تیمی و وحدت میان دانشجویان قرار گرفت.

گروه های ستاد هماهنگی، تقسیم بندی گروه ها، کارگاه آموزشی و جلسات توجیهی از طریق فضای مجازی توسط دانشجویان و استاد مربوطه به اجرا در آمد و اکثر دانشجویان در بخش های مختلف تمام تلاش خود را بعمل آوردند تا بهترین بهره مناسب را از این شرایط گرفته و بهترین کار خود را به اجرا در آورند.

کار پژوهشی مرتبط با جشنواره در هفته های اولیه و بررسی قومیت و شهرهای مورد بررسی در غرفه انتخابی بوده است تا کاملا با شهر و یا شهرهای مورد نظر به لحاظ قومیتی، فرهنگی و جغرافیایی و معیشتی آشنا شوند. سپس در هفته های بعدی پژوهش در باره تولیدات و محصولات فرهنگی شهرهای مورد نظر و تهیه شناسنامه محصولات و تولیدات فرهنگی و نصب آن بر روی محصولات بوده است.
در نهایت در هفته های پایانی، تهیه وسایل مورد نیاز در آرایش غرفه ها و حمل آن به دانشگاه و تزیینات غرفه ها و  همچنین اجرای جشنواره بوده است که در عکسهای مختلف از زوایای مختلف می توانید شاهد  این جشنواره باشید.

گالری تصاویر جشنواره اقوام :