دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 47 تهران

تخلفات و تنبیهات احکام انضباطی

به منظور استناد دقیق تر از تنبیهات مواد مختلف آئین نامه احکام انضباطی به تفکیک به صورت زیر می باشد.

تخلفات وتنبیهات دانشجویی بر اساس دسته بندی و بخش بندی وزارت علوم معرفی می گرددو تنبیهات آن بر اساس همین بخش بندی ها . بر اساس میزان تخلف مشخص می گردد.

تنبیهات با حکم شورای انضباطی دانشگاه یا شورای مرکزی انضباطی نسبت به دانشجویان می تواند اعمال شود.

در ابلاغ تنبیهات ، تنبیهاتی درج می شود که فقط با حکم شورای مرکزی انضباطی نسبت به دانشجو اعمال می شود.

الف:مواردی از تنبیهات که با حکم شورای انضباطی دانشگاه یا شورای مرکز انضباطی در برابر تخلف اعمال می شود:

اخطار شفاهی و اخطار کتبی بدون درج در پرونده دانشجو

تذکر شفاهی و تذکر کتبی و درج در پرونده دانشجو

درج نمره ۲۵/۰ در درس و امتحان مربوط به تخلف

منع موقت به مدت یک نیم (در مواردی دو نیم سال)بدون احتساب سنوات

ب:مواردی از تنبیهاتی که با حکم شورای انضباطی مرکزی در برابر تخلف اعمال می شود:

منع موقت از تحصیل به مدت سه نیمسال بدون احتساب سنوات

منع موقت از تحصیل به مدت چهار نیمسال بدون احتساب سنوات

تغییر محل تحصیل دانشجو(همراه با تغییر رشته تحصیلی در صورت لزوم)

تبدیل دوره تحصیلی دانشجو از دوره روزانه به دوره شبانه

نکته قابل توجه هر یک از بندهای تنبیه:

شروع تخلف:در مواردیکه قصد ارتکاب تخلف محرز باشد و دانشجو شروع به انجام آن نماید ولیکن تخلف به طور کامل واقع نشده باشد چنانچه اقدام به عمل صورت گرفته باشد محکوم به تنبیه همان تخلف می باشد.

تعداد تخلف:هرگاه فردی دارای عناوین مختلف تخلف باشد چنانچه تخلف ارتکابی مختلف نباشد، تنها شدیدترین تنبیه مربوط به یکی از تخلفات اعمال می شود و اگر تخلفات مختلف باشد برای هر یک تنبیه جداگانه اعمال می شود.

تکرار تخلف:در صورتی که نشجو محکوم به یکی از تنبیهات شده باشد و در حین اجرای حکم قطعی یا بعد از آن مجددا مرتکب همان تلخف شود شورای انضباطی میتواند با عنوان تکرار تخلف شود شورای انضباطی میتواند با عنوان تکرار تخلف تنبیه را تشدید نماید.

الف:موارد تخلف انضباطی آموزشی و اداری:

1. تهدید، تطمیع، هتاکی، افترا
  2. ضرب و جرح
  3. جعل اسناد دانشگاه
  4. جعل امضا اساتید و یا مسئولان دانشگاه
  5. ارائه اسناد جعلی دانشگاه
  6. فعالیت در شرکت های هرمی – تهدید و حمل سلاح گرم و سرد

و . . . . .

ب:موارد تخلف انضباطی آموزشی و اداری:

1. تقلب در امتحانیا ژوژمان های علمی
  2. فرستادن شخص دیگری بجای خود به امتحان و یا شرکت به جای دیگری
  3. ارتکاب هر فعلی از سوی اشخاص حقیقی که موجب اختلال و یا وقفه و یا مزاحمت در اجرای آزمون شود.
  4. عدم رعایت مقررات آزمون
  5. ایجاد سر و صدا و آشوب در محیط دانشگاه
  6. استفاده از تکنولوژی های روز در حین آزمون(تلفن همراه – هندزفزی – ساعت هوشمند –  mp3player)
  7. و . . . .